AFWASBOYS [bonusmateriaal]

Viral bereik: 278.007 Bereikte personen; 112.928 Videoweergaven; 8.947 Reacties, opmerkingen en deelacties (Laatst bijgewerkt 17 mei 2016)

De Urker afwasboys, als je ze nog niet kent is je de afgelopen dagen heel wat ontgaan. Na het kerkkamp van de Ichthus plaatsten we een video op onze facebook pagina waarin een groep jongens het lied “Lichtstad met uw paarlen poorten” zong tijdens het doen van de afwas.

Binnen de kortste keren stroomden de reacties binnen op deze video. Vooral de drummer bleef niet onopgemerkt.

reactiesDrummer

 

Voor een pagina als Jeugdzolder  was het bereik groot. HEEL groot! Diverse andere pagina’s pakten het bericht op, waar onder Nederland Zingt en CIP. Maar ook Biblebelt Bazen liet het niet onopgemerkt voorbij gaan, zij deden zelf een oproep om te liken en te zorgen dat de AFWASBOYS zouden optreden tijdens de EO-Jongerendag.

 

 

Maar daar bleef het niet bij! Onze AFWASBOYS kregen zelf serieuze aanvragen om te komen optreden. Zo kan het dus lopen! Maar wat wij vooral mooi vonden om te lezen waren de talloze reacties van mensen die aangaven geraakt te worden door de muziek en de tekst.

 

reactief-mooi

 

Eind van de week volgde er nog een deel 2 op facebook, en niet veel later een deel 3. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen:

 

Deel 2

 

Deel 3


Machtig om te zien hoe GOD ook op deze manier zijn KRACHT laat zien, hoeveel mensen er geraakt zijn door deze video’s! Dit bewijst maar weer eens dat evangeliseren niet saai hoeft te zijn, en je hoeft niet meteen de bijbel onder iemands neus te houden.

Alle eer aan GOD!